Hvorfor blive medlem af Lejerforeningen Maglelund

Har du et problem med din bolig? Er der fejl og mangler i forbindelse med ind- eller udflytning? Er varmeregnskabet forkert og er det umuligt at tale sig til rette med Boligselskabet? I den slags tilfælde er det en fordel at være medlem af Lejerforeningen Maglelund. 

lejerforeningens logo

Mange problemer kan løses alene ved at vi sammen tager kontakt med din udlejer, og gør opmærksom på dine rettigheder. Det skal du ikke være nervøs for, eftersom lejeloven beskytter dig mod opsigelse, selv om du kræver din ret.

Og husk, at du ved ind- eller udflytning også har ret til at tage en repræsentant med fra lejerforeningen. Hjælper henvendelser til udlejeren ikke, vil  Lejernes Landsorganisation Hovedstaden (LLO-H) indbringe din sag for beboerklagenævnet.

Hjælper henvendelser til udlejeren ikke, vil Lejernes Landsorganisation  indbringe din sag for beboerklagenævnet. Her ender de fleste sager, og i 7 ud af 10 tilfælde får vi ret på medlemmernes vegne. 

 De råder over et sekretariat med professionelle rådgivere, der kan hjælpe dig.

Praktiske oplysninger
Som medlem af LLO Brøndby / Maglelund kan du møde op i LLO-H´s åbningstid,

eller ringe og tale med en juridisk rådgiver. Du kan få telefonisk rådgivning mandag til torsdag kl. 10-16 på 33 11 30 75.

Lejernes LO i Hovedstaden har sekretariat i Vester Voldgade 9, 1552 København V. (Lige mellem Rådhuspladsen og Jarmers Plads)

 

Se: Indmeldelses-kupon